Ovnkartoffler med stærk sennep
Ovnkartofler med stærk sennep og persille er det perfekte tilbehør til en perlerække af klassiske retter. Prøv retten og sæt styrken på aftensmaden op. Sprøde ristede kartofler med stærk sennep 🤯. Retten er super nem at lave og kræver ikke megen opmærksomhed eller tid. Kartoffel retten er et super godt tilbehør til f.eks. kylling, lam eller gris.
Du skal bruge:
3 bagekartofler
3 spsk. stærk sennep
3 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
2 spsk. sukker
1 tsk hakket persille til pynt
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 200 Grader.
Skær bagekartofler i tern, og mix resten af ingredienserne sammen i en skål og bland det med kartoflerne. Hæld blandingen i en bradepande og give det ca 50 min i ovnen. Når kartoflerne er sprøde, anrettes de på et fad, og drysses med friskhakket persille.
Skulle der mod forventning blive levnet, så kan kartoflerne sagtens gemmes til dagen efter, og skal blot genopvarmes i 10 min ved 180 grader.
Retten kan også laves med kogte kartofler fra dagen før. Her opnås det bedste og sprødeste resultat, ved at opvarme rigelig neutral olie på en pande ved middelvarme, og nænsomt riste kartoflerne til de gyldne.