På kun 30 minutter kan du lave denne lækre ret med cremet kylling, honning og sennep. Retten kan serveres med pasta, eller med en god og fyldig salat.
Du skal bruge:
- 2 gode kyllingebryster
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. dijon sennep
- 5 spsk. cremefraiche
- 3 tsk. friskhakket timian
- 2 dl kyllingefond
- 3 tsk majsstivelse
- 25 gram smør
- Salt
- Peber
- 2 spsk hakket persille
Sådan gør du:
Del de to kyllingebryster i to så du har 4 stykker i alt. Bland honning og sennep i en skål, og smag til med salt og peber. Kom kyllingestykker og “marinade” i en plastikpose og bland det godt sammen. Lad det stå i 5 min før du går videre.
Smelt smør i en pande og steg kyllingestykkerne på begge sider til de er brunet godt af. Læg dem til side. Bland majsstivelse med ca. 3-4 spsk. kyllingefond i en kop. Kom resten af kyllingefonden, cremefraiche, majsstivelses blandingen og resten af honning sennep marinaden ned i gryden og varm det op under omrøring. Prøv at få alt det sprøde med i bunden af panden – det er her smagen ligger.
Efter ca. 3 min skal du komme kyllingestykkerne tilbage i panden. Varm det hele godt igennem til kyllingestykkerne er møre, og sovsen er blevet tyk.
Pynt af med persille og Velbekomme!
