Cremet kylling i honning og senneps sovs
På kun 30 minutter kan du lave denne lækre ret med cremet kylling, honning og sennep. Retten kan serveres med pasta, eller med en god og fyldig salat.
Du skal bruge:
- 2 gode kyllingebryster
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. dijon sennep
- 5 spsk. cremefraiche
- 3 tsk. friskhakket timian
- 2 dl kyllingefond
- 3 tsk majsstivelse
- 25 gram smør
- Salt
- Peber
- 2 spsk hakket persille
Sådan gør du:
Del de to kyllingebryster i to så du har 4 stykker i alt. Bland honning og sennep i en skål, og smag til med salt og peber. Kom kyllingestykker og “marinade” i en plastikpose og bland det godt sammen. Lad det stå i 5 min før du går videre.
Smelt smør i en pande og steg kyllingestykkerne på begge sider til de er brunet godt af. Læg dem til side. Bland majsstivelse med ca. 3-4 spsk. kyllingefond i en kop. Kom resten af kyllingefonden, cremefraiche, majsstivelses blandingen og resten af honning sennep marinaden ned i gryden og varm det op under omrøring. Prøv at få alt det sprøde med i bunden af panden – det er her smagen ligger.
Efter ca. 3 min skal du komme kyllingestykkerne tilbage i panden. Varm det hele godt igennem til kyllingestykkerne er møre, og sovsen er blevet tyk.
Retten kan med fordel serveres med en grøn salat med græskarkerneolie dressing til.
Pynt af med persille og Velbekomme!
