Opskrifter med sennep:

Kender du til sennep? Jeg må tilstå at det er faktisk mit yndlings krydderi, som jeg bruger flittig i næsten al min madlavning – til hverdag og fest. Her på siden finder du nogle af mine fantastiske (syntes jeg selv) opskrifter, som vil tilføre en masse god smag til din madlavning. Hvis du bare tror at sennep bare gør maden stærk så har du heldigvis misforstået. Sennep er nemlig også en fantastisk smagsgiver der fremhæver og giver de enkelte retter en specifik karakter eller nuance. Jeg vil prøve at opdatere siden løbene med mine bedste opskrifter med sennep. Jeg er sikker på, at du også kan finde god inspiration i min lille samling af lækre opskrifter med sennep.

Gå på opdagelse i vores opskrifter med Sennep

Her er mit udvalg af lækker sennep:

Sennep er køleskabets glemte krydderi, og denne side, med disse opskrifter, er et forsøg på at lave om på det. Sennep kan tilføje mange nuancer til din madlavning, og vil med garanti gøre din spiseoplevelse meget større. Sennep fås i mange former og styrker, og det er kun dine smagsløg der bestemmer.