Sennep med Peberod

kr.55.00

Ikke på lager

Bemærk senneppen er tæt på “bedst før datoen”  31/12 -23. Sennep kan som udgangspunk holde sig uendelig længe, så produktet fejler ikke noget.

Sennep med peberod er en virkelig lækker gourmet sennep med en blød men også skarp  smag. Senneppen har et delikate hint af peberod og med sin smukke gule farve, er den også en fryd for øjet at se på.

Du kan bruge denne sennep direkte på et stykke højt belagt smørrebrød med f.eks. rullepølse, skinke eller oksespidsbryst. Du kan også anvende den som den lækre dyppelse til en god krydret pølse. En anden delikat anvendelse er som smagsgiver i en salatdressing. Brug blot en tsk. sennep til 2 dele olie og din salatdressing får en herlig krydret smag.

Denne lækre gourmet sennep med peberod indeholder 200 gram og er et håndlavet kvalitets produkt fremstillet i Holland efter klassisk opskrifter. Produktet kan holde sig uden problemer i op til 8 måneder. Vi anbefaler at du opbevarer produktet på køl efter åbning, men det er ikke et must. Sennep indeholder megen eddike og behøver derfor ikke at opbevares på køl efter åbning.

Vælger du alligevel at opbevare produktet på køl, vil jeg anbefale dig at tage senneppen ud af køleskabet 15 – 20 minutter før den spises. Dette gælder dog kun hvis du ønsker at spise senneppen “rå”. Ved at få senneppen op i temperatur, så træder smagen mere frem og du får en bedre smagsoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sennep med Peberod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *