Græskarkerneolie 0,5 l

kr.329.00

Tilgængelig på restordre

Køb græskarkerneolie fra Østrig med hele 0,5 liter:

Køb denne 0,5 liters græskarkerneolie, økologisk naturligvis, og direkte fra Fam Jöbstl i Østrig, er en unik specialitet. Det er en af de måske bedst smagende olier i verden, en unik, raffineret smag af ristede græskarkerner. Et førsteklasses produkt lavet med særlig omhu og engagement af Jöbstl-familien i Østrig. Olien er økologisk, har flere prisvindende årgange bag sig.

Olien er lavet af 100% rene græskarkerner. Græskarkerneolie er en rig kilde til de essentielle fedtsyrer, omega-3 og omega-6.

Ved køb af denne Græskarkerneolie får du altid fri fragt på din bestilling

Hvem har fremstillet denne velsmagende græskarkerneolie?

Den lille familievirksomhed som ligger i hjertet af Steiermarks græskarolieland, har gennem 4 generationer produceret det grønne guld.  Gården kom i  families besiddelse i 1945 og samme forår begyndte græskardyrkningen. Græskarkerneolie fremstilles efter en klassisk opskrift: Plant højkvalitets oliegræskar om foråret, høst om efteråret og tryk derefter forsigtigt de naturlige frø ud og pres saften ud. Til at begynde med var den olie der blev produceret kun til familiens eget forbrug…

Dog gik der ikke længe før andre fik smag for “det grønne guld” og produktet kunne sælges direkte fra gården som 100 % ren Steiermark græskarkerneolie. Den høje kvalitet og gode smag har gjort at græskarkerneolie fra Fam. Jöbstl i dag er en efterspurgt vare i og uden for regionen.

Den lækre olie fås også i en mindre variant og kan holde sig op til 12 måneder efter åbning. Olien bør opbevares mørkt og køligt for at bevare dens kvalitet bedst muligt. For at opnå den bedste smagsoplevelse er det en god idé at tage olien frem fra opbevaringsstedet en smule tid inden man planlægger at bruge den, så den kan nå at temperere sig og opnå en mere ideel temperatur. Det er vigtigt at bemærke, at oliens aroma og smag virkelig kommer til sin ret og smager mest igennem, hvis den ikke er for kold, men har fået lov til at nå en passende temperatur.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Græskarkerneolie 0,5 l”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...