Honning og dild dressing

kr.55.00

Ikke på lager

Bemærk produktet er tæt på “bedst før datoen”  31/12 -23. Derfor en skarp pris

Honning og dild dressing fra Gourmetfood. Denne lækre dressing er det optimale produkt for dig der ikke altid har tid til at lave en lækker dressing – eller vinaigrette som det så fint hedder – fra bunden. Dressingen er yderst anvendelig til  salat, som smørelse i en sandwich, eller bare som dressing til din mad med laks.

Dette delikate produkt med honning og dild,  har den perfekte balance mellem sødmen fra honningen og skarpheden fra senneppen, krydret med et strejf af dild. Vinaigretten eller dressingen afrundes som sagt med et delikat hint af aromatisk dild. Denne vinaigrette er perfekt anvendt til en delikat lakseside, eller blot en laksebøf. Vinaigretten egner sig også godt til direkte brug i salater, i burgerbollen som en smagfuld dressing eller til kartofler eller kød.

Kan også med fordel bruges som grundbase til at marinere kød, fisk og fjerkræ. Det eneste du skal gøre er at blande et par spiseskeer honning og dild dressing med det ønskede kød, pak det i en plastikpose eller film det i en skål og lad det marinere i min 1 time. Har du mere tid er det kun en fordel, da smagen forstærkes yderligere over tid.

Dressing med honning og dild indeholder 200 gram. Du kan med fordel opbevarer dressingen  i køleskabet efter åbning. Produktet kan holde sig i op til 6 måneder efter åbningen.

Denne gourmet dressing eller vinaigrette er fremstillet ved håndkraft og efter en traditionel opskrift. Dressingen indeholder udelukkende økologiske råvarer. Produceret i Holland.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Honning og dild dressing”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *