fbpx

Grov sennep

DKK45.00

Ikke på lager

Grov sennep er til den virkelige sennepsfan og samtidig en af vores mest krydrede variant i vores store senneps sortiment. Denne lækre grove gourmet sennep indeholder hele brune sennepsfrø og er derfor mere rustik i udtryk og fylde – helt den ønskede konsistens for en grovkornede sennep.

Denne grove sennep er et henrivende og velsmagende alternativ til “almindelig grov sennep”. Du kan brug denne smagfulde grove sennep til alt fra tilbehør til en kraftig pølse, til det ekstra pift i en simre ret. Den grovkornede sennep er også fantastisk som smagsgiver i salatdressinger, til kartoffelsalat. Du kan også bruge den som det stærke element til et godt stykke højt belagt klassisk dansk smørrebrød.

Denne fyldige og aromatiske grove sennep, der næsten slår en hjemmelavet sennep, indeholder 200 gram, og har en holdbarhed efter åbning på op til 8 måneder. Du kan med fordel opbevarer produktet i køleskabet, men da sennep består af eddike og sennepsfrø, kan den også stå ved stuetemperatur. Det er faktisk også ved stuetemperatur at en sennep smager af mest.

Den grove sennep fra Gourmetfood er et håndlavet kvalitetsprodukt fremstillet i Holland efter klassisk opskrift af Antonias Mosterd. Antonias Mosterd er en lille familie virksomhed, som har fremstillet sennep og dressinger i de sidste 10 år. Nogen vil måske påstå at dette er en af verdens måske bedste sennep. 

Prøv den i dag – Så kan du se om sennepen kan gøre dig i ligeså godt humør som os.

Velbekomme.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grov sennep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen