Grov sennep

DKK49.00

78 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Grov sennep er til den virkelige sennepsfan og samtidig en af vores mest krydrede variant i vores store senneps sortiment. Denne lækre grove gourmet sennep indeholder hele sennepsfrø og er derfor mere rustik i udtryk og fylde.

Denne grove sennep er et henrivende og velsmagende alternativ til “almindelig grov sennep”. Du kan brug denne smagfulde grove sennep til alt fra tilbehør til en kraftig pølse, til det ekstra pift i en simre ret. Den grovkornede sennep er også fantastisk som smagsgiver i salatdressinger, til kartoffelsalat. Du kan også bruge den som det stærke element til et godt stykke højt belagt klassisk dansk smørrebrød.

Denne fyldige og aromatiske grove sennep fra Gourmetfood indeholder 200 gram, og har en holdbarhed efter åbning på op til 8 måneder i køleskab.

Den grove sennep fra Gourmetfood er et  håndlavet kvalitetsprodukt fremstillet i Holland efter klassisk opskrift af Antonias Mosterd. Antonias Mosterd er en lille familie virksomhed som har lavet den bedste sennep gennem generationer.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grov sennep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *