fbpx
Tilbud!

Balsamisk æbleeddike

DKK59.00 DKK39.00

Ikke på lager

Denne eksklusive økologiske balsamisk æbleeddike er lavet af stærkt aromatiske æbler og hvid balsamico eddike. Denne smagfulde kombination af æbler og eddike frembringer den rette balance mellem surt og sødt og passer fantastisk i en dressing til f.eks. salat.

Så skal din frokost eller aftensmad smage af mere? Og er det en smuk balance meller sødt og syrlig du leder efter, så er økologisk balsamisk æbleeddike lige sagen. Eddiken giver nemlig maden den helt rette  sød / syrlige smag, som ikke kan komme naturlig  uden hjælp fra denne lækre smagsgiver. Denne simple og smukke flaske med de gyldne dråber kan sagtens gå hen og blive din nye favorit.

Perfekt som en simpel men smagfuld værtindegave som med garanti vil være et sikkert hit.

Brugen af eddike rækker tilbage til det gamle Egypten, hvor eddike blev brugt til bekæmpelse af bakterier i kroppen. Op igennem årene har mennesket fundet nye metoder og eddiken har med tiden vundet indpas i husholdningen og i madlavningen. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af eddike, samt hvordan og hvorfor vi bruger dem så flittigt i madlavningen som vi gør.

Balsamisk eddike kender mange måske som balsamicoeddike – eller på Italiensk “Aceto Balsamico”. Traditionel balsamico er lavet på kvas fra drue høsten – druer, skind, stilke og kerner.

Der findes 3 former for klassisk balsamicoeddiker som er beskyttet af EU lovgivning. Aceto Balsamico, Aceto balsamico tradizionale di Reggio Emilia og Aceto balsamico di modena.  De traditionelle balsamicoeddiker er fremstillet på samme måde af reduceret druemost, der lagres i flere år i en række trætønder og produceres udelukkende i enten provinsen Modena eller Reggio Emilia.

Æbleeddike er et yderst populært indsalg i hjemmekøkkenet, men også som natur medicin. Mange påstår at balsamisk æbleeddike kan have mange helbredende egenskaber 

Æbleeddiken indeholde 0.1 liter

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Balsamisk æbleeddike”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen