Hjemmelavet burger dressing på ingen tid!

Hjemmelavet burger dressing

Der er mange opskrifter på hjemmelavet burgerdressing, men denne måske en af de enkleste. Opskriften er lavet af kun 7 ingredienser, og den tager mindre end 2 minutter at lave.

Den perfekte burger er ikke bare en hamburger eller en cheeseburger du tilfældig smækker sammen. Det er den, du har brugt tid på at forberede perfekt, med de bedste råvarer og naturligvis en super lækker hjemmelavet burgerdressing. Den bedste dressing kan du efter min mening sagtens lave derhjemme. Du kan bruge denne opskrift til at lave en hjemmelavet burgerdressing, der vil komplementere smagen af din burger.

Dette er en af mine yndlingsopskrifter på en hjemmelavet burgerdressing, med “mundvands garanti”!

Sådan laver du din dressing:

Til 4 store burgere:

1 dl hjemmelavet mayonnaise (se opskrift her). Hvis tiden ikke er til det, bruger jeg Hellmann’s mayonnaise, det er et glimrende alternativ.  
1/5 dl ketchup (brug evt. denne gourmet tomat ketchup)
1/5 dl revet peberod (fås i små plastik kopper i supermarked hvis du ikke vil købe en frisk) 
1 spsk. Sriracha chilisovs
1/2 tsk. sød paprika
2 spsk. finthakket rødløg
1 tsk. Balsamisk æbleeddike
1 tsk.  Worcestershire sovs

Mix det hele og stil på køl i mindst 20 minutter før spisetid.

Ingredienser til hjemmelavet dressing
Burger dressing hjemmelavet
Lækre burger bøffer
Lækker burger med hjemmelavet burger dressing

Pep din oksekødsburger op med dette simple trick:

Hvis du har tiden til det, så kan det godt betale sig at gøre lidt mere ud af din burger bøf. Du skal bruge 4 ingredienser til 500 gram økologisk hakket oksekød:
4 spsk. Smeltet smør
1 spsk. worcestershire sovs
1/2 tsk. fiske sovs
1 tsk. røget paprika

Bland de 4 ingredienser i en skål, og ælt det ind i det hakkede oksekød. Form 4 kugler a 125 gram til dine burger bøffer, og lad dem stå i køleskabet i 20 minutter. I en varm pande, tilsæt neutral olie, og kom din burger kugle på panden. Mas oksekødet fladt på den varme pande (kom evt. et stykke madpapir over) og lad det stege i ca. 2 min eller indtil kødet har fået en sprød stegeflade (Se hvordan i videoen herunder). Vend bøffen og kom en skive cheddar eller anden smeltevenlig ost på. Da bøffen er mast tynd, tager det ikke så længe før kødet har den rette tilberedning.

Video - den perfekte hjemmelavet burger:

lækker hjemmelavet burger

Gourmet produkter der passer til hjemmelavet burger: