
Kartoffel pastinak suppe
Til denne lækre suppe skal du bruge følgende:
2 spsk. Oliven olie
1 løg hakket
3 pastinakker – ca. 200 gram skrællet og skåret i tern
2 store bagekartofler – ca. 400 gram skrællet og skåret i tern
3 hvidløg
2 laurbærblade
40 gram cashew nødder
1 liter kyllingefond
2 spsk. Græskarkerneolie
1 tsk. balsamisk æbleeddike
Græskarkerner
Purløg

Sådan gør du:
- Varm olivenolien op i en gryde og sauter løget i ca 5 minutter under omrøring.
- Hak hvidløg og sauter det med sammen med en knivspids salt. ca. 4 minutter.
- Tilføj pastinak og kartoffel tern og giv dem en let stegeskorpe. ca 2 minutter. Derefter hakkede cashew nødder, lidt peber, lauerbær og kyllinge fonden
- Læg låg på gryden og lade den koge i 15 minutter. Tag gryden af varmen og lade den stå med låget på i 5 min
- Fjern Lauerbærbladene fra suppen og rør den balsamiske æbleeddike.
- Blend nu suppen i en blender og smag til med salt.
- Serveres i en dyb tallerken med et drissel græskarkerneolie, lidt oliven olie, ristede græskarkerner og hakket purløg
Velbekom