Grov sennep

DKK49.00

78 på lager

Kategori:

Beskrivelse

En lækker grov sennep til den virkelige sennepfan og samtidig en af vores mest krydrede variant i sortimentet. Denne lækre gourmet sennep indeholder hele sennepsfrø og er derfor mere rustik i udtryk og fylde.

Et henrivende og velsmagende alternativ til “almindelig grov sennep”. Du kan brug denne smagfulde grove sennep til alt fra kålpølse til det ekstra pift i din simreret. Senneppen er også fantastisk som smagsgiver i salatdressinger, eller det stærke element til et godt stykke smørrebrød.

Tilbud lige nu: Du kan frit vælge 3 af vores unikke og velsmagende senneps produkter eller dressinger og få fragten gratis. Brug rabatkoden: “blandselv” og rabatten bliver fratrukket ved kassen

Denne fyldige og aromatiske grove sennep fra Gourmetfood indeholder 200 gram, og har en holdbarhed efter åbning på ca 8 måneder i køleskab.

Den grove sennep fra Gourmetfood er et  håndlavet kvalitetsprodukt fremstillet i Holland efter klassisk opskrift af Antonias Mosterd. Antonias Mosterd er en lille familie virksomhed som har lavet den bedste sennep gennem generationer.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grov sennep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *