Græskarkerneolie

DKK139.00

17 på lager

Beskrivelse

Græskarkerneolie fra Østrig

Denne præmievindende økologisk græskarkerneolie er fremstillet af Fam Jöbstl i Østrig. Denne lækre olie er helt fantastisk i smagen, meget intenst og nøddeagtig. Olien har denne intense smag fordi den bliver presset af ristede græskarkerner, ikke rå. Olien er fremstillet af den specielle sort at græskar, Styria. Denne sort egner sig perfekt til at fremstille det “grønne guld” og giver olien en utrolig smuk mørkegrøn farve, næsten lillasort. Olie har en intens og saftig nøddesmag og er velegnet som dryp på brød, på ristede grøntsager, til dip, til brug i f.eks. salatdressinger eller direkte på f.eks. kartoffel supper eller på kogt pasta.

Gratis fragt:

Lige nu kan du spare fragten på vores lækre græskarkerneolie. Indtast koden: “frifragt19” i rabatkupon feltet i kurven og få rabatten med det samme.

Hvad kan man bruge græskarkerneolie til?

Den klassiske måde bruge olien er til en græskarkerneolie dressing. En af mine personlige favoritter laves ved at blande lidt af olien med en kvalitets olivenolie (gerne koldpresset), et skvæt æblecider eddike, en smule honning for lidt sødme, salt og peber. En anden klassisk anvendelsesmetoder er at blande et par spiseskeer olien med frisk ost og ristede græskarkerner. Blandingen kan smørres på nybagt brød, eller spises på en grov kiks. Det egner sig særdeles godt som  en lille let men utrolig lækker forret.

Du kan også bruge olien direkte til en god kraftige salater, hvori der indgår kartofler, kød og æg. Også god til det ekstra krydderi en sauce, eller som smagsgiver til en hjemmelavet mayonnaise. Græskarkerneolien kan også bruges til bagning af brød og boller,  i mysli for at fremhæve en intens ristede nøddesmag og også i desserter.

Den smukke og enkelte flaske indeholder 0,25 liter, hvilket rækker til mange serveringer. Græskarkerneolie er meget koncentreret, og derfor “drøj” i brug. Olie til den sande gourmet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Græskarkerneolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *