Sådan finder du den perfekte værtsgave til ham og hende!

Leder du efter den perfekte værtsgave til manden, der har alt og som værdsætter at blive forkælet med velsmagende delikatesser? Så har du her en unik mulighed for at give noget helt specielt. Hos Gourmetfood har vi en lille men delikat udvalg af fantastiske værtsgaver.

Hvorfor giver man værtsgaver?

Typisk når man er blevet budt på middag, er det korrekt etikette, at give værten eller værtinden en lille gave. Man medbringer typisk en værtsgave for at vise, at man sætter pris på indbydelsen, og den indsats værten eller værtinden har lagt i køkkenet, med bordet og tanken bag at invitere til fest / middag.

Den helt klassiske værtsgave eller værtindegave er, at medbringer en buket blomster, eller en god flaske vin, eller en lille delikatesse, f.eks. Chokolade, som værtsparret kan nyde godt af for dem selv, eller i løbet af middagen.

Hvad må en værtsgave koste?

Det er meget op til den enkelte, hvad man ønsker en værtsgaver må koste. Det kan afhænge af hvilken anledningen man er inviteret til og hvilket prisniveau jeres gaver til hinanden indbyrdes ellers ligger på. Hvis det er en værtsgave til en “almindelig” middagsaftale eller f.eks. til nytårsaften, er der typisk lidt forskel i prisen. Til en “almindelig” sammenkomst skal man nok holde sig inden for 100-150 kroner. Er det til f.eks. nytårsaften burde værtsgaven koste lidt mere, da det typisk er en “dyrere” aften at holde for værten.

Herunder kan du finde gode forslag til vært eller værtinde gaven til enhver lejlighed, og i forskellige prislejer.

den perfekte værtsgave 6 små glas sennep fra gourmetfood
Den perfekte værtsgave – 6 små glas sennep i praktisk gaveæske
Værtsgave en Æble sennep og senneps krukke
Æble sennep – Sennep til den sande gourmet
Græskarkerneolie fra Østrig - den perfekte værtsgave
Græskarkerneolie fra Karl Jöbstel Østrig
Grov pickles på glas fra Gourmetfood - værtsgaven 2020
Et glas med grov pickles fra gourmetfood

Se vores udvalg af velsmagende gourmet produkter. Sennep i flot gaverør, dressinger og græskarkerneolie.

Verdens måske bedste sennep, græskarkerne  olie og værtsgaver - Gourmetfood
Verdens måske bedst sennep